ДопомогаДопомогаГоловнаГоловнаВихід (Розклад)Вхід 
 
Головна

Шановні здобувачі вищої освіти!

Вітаємо Вас з початком навчального року та вступом до #Першого_серед_кращих!

З 02 вересня 2024 року навчання буде відбуватись у змішаній формі (очний та дистанційний формат) або тільки з використанням технологій дистанційного навчання.

Заняття за змішаною формою будуть визначатися наявністю у розкладі занять (на сайті cist.nure.ua) позначень аудиторій У1, У2, У3, У4.

У разі відсутності цих позначень у розкладі, заняття відбуватимуться тільки з використанням технологій дистанційного навчання, тобто у режимі відеозв’язку за посиланнями у модулі дисципліни на єдиній освітній платформі університету - dl.nure.ua.

Розклад занять на сайті cist.nure.ua оновлюється щодня о 5:00 ранку, тому рекомендуємо періодично перевіряти його на випадок ймовірних змін.

Заняття в аудиторіях У1, У2, У3, У4 проводитимуться з обов’язковою відеотрансляцією та інтерактивною участю здобувачів, які не мають можливості прибути до університету.

Університет забезпечує однаковий доступ до освітнього контенту як здобувачам очної, так і дистанційної форми, а спосіб участі здобувача – відвідувати університет у дні таких занять, або підключатися дистанційно – на розсуд здобувачів, адже Ваша безпека – це найголовніше.

При цьому викладачі проводять заняття в аудиторіях У1, У2, У3, У4 – завжди в університеті.

Додаткову інформацію до Вас будуть доводити деканати, куратори та старости академічних груп, викладачі.

Бажаємо успіхів у навчанні!



Порада
Для коректного відображення вмісту сайту необхідно використовувати браузери Internet Explorer, Opera або Mozilla Firefox із включеною підтримкою JavaScript!

Мобільні додатки
У зв`язку з проведенням технічних робіт, функції API, які використовують мобільні додатки, тимчасово відключені. Перевіряйте розклад на сайті cist.nure.ua
Язык: ru
Пользователь: PUBLIC
Copyright © 2002 - 2020, I@S University. All rights reserved.